Download TvMAK.Com – SHQIP TV APK

8.0

10( 1599 )

Android 4.1+

Last updated: 10-03-2020

100,000+ installs

Description of TvMAK.Com - SHQIP TV

TvMAK.Com – SHQIP TV [8.0] updated on 2020-03-10 created by Arlind Pajaziti – Shqip – App is the Video Players & Editors Android App has 100,000+ downloads on Google play

Supported Android versions: Android 4.1+ (Jelly Bean, API 16), Android 4.4+ (Kitkat, API 19), Android 4.0+ (Ice Cream Sandwich, API 14)

-Ky aplikacion ju mundëson të shikoni kanale shqip në telefonin tuaj Android.

TvMAK.Com - SHQIP TV screenshots 2

-Kanalet janë të inçizuara dhe ju mund ti shikoni programet deri ne 7 DITË pasi ato kanë kaluar

Ne i transmetojme vetem kanalet të cilat kemi leje

TvMAK.Com - SHQIP TV screenshots 3

Aplikacioni është LEGAL dhe të gjitha Kanalet procesohen ne serverat tonë, jane stabile dhe pa ndërprerje.

Programi punon me Wifi dhe me internetin e celularit (3G,4G,H+) Dhe harxhon MINIMUM trafik nga interneti juaj per dallim nga çdo app tjeter

TvMAK.Com - SHQIP TV screenshots 4

TvMak është platformë televizive pa pagesë të cilën mund ta shikoni nga Kompjuteri juaj ose nga telefonat Android dhe iPhone.

-PER TË GJITHA KANALET QË I TRANSMETOJMË NË PLATFORMËN TONË KEMI LEJE NGA TELEVIZIONET PERKATËSE

TvMAK.Com - SHQIP TV screenshots 5

(Nese doni edhe tv juaj të jetë pjesë e kësaj platforme na kontaktoni në www.TvMAK.Com)
TvMAK.COM – TV live + incizim i kanaleve

Yahoo Mail – Organized Email Viusasa How to make school supplies Black White Interracial Dating - Interracial Match SIDAN (SISTEM INFORMASI DATA JALAN) مساجد المضيبي- أوقات الإقامة Bykea - Bike Taxi, Delivery & Payments Karzan Dict فەرهەنگی کارزان

TvMAK.Com - SHQIP TV 8.0 updates

TvMAK.COM - TV live + incizim i kanaleve

App Information of TvMAK.Com - SHQIP TV

Category: Apps, Video Players & Editors

Developer:

Package: ap.tvmak.com

Version: 8.0

Rating: 10 ( 1599 )

Size: 6.3 MB

Requirement: Android 4.1+

Updated: 10-03-2020

Installs: 100,000+

Related Posts of TvMAK.Com - SHQIP TV